16 Ocak 2013 Çarşamba

Çok Hızlı Geçiyor Günler..

2013 girdiğimizden beri hiç anlamıyorum sabah ve akşam arası nasıl geçiyor.Eskiden büyüklerimiz derdi yaş gittikçe zaman hızlı akar diye doğru galiba.Gerçi yaşlı sayılmayız ama neyse.Çok severim ama girmiyeyim şimdi kocakarı muhabbetine .
Bu arada kumaşlar oldukça genişledi.Ama sizlere göstermediğim özel tasarım kumaş çalışmalarımda oldu.Çok yakında belki ürün olarak paylaşılır.Ben özellikle paylaşmıyorum elemeğini katan  arkadaşlarımın enerjisiyle çıksınlar istiyorum.

Kermeslerle dolu aralık ve ocak ayında her hafta bir etkinliğimiz vardı.En son Bursa Valiliğinin Kadın İçin İş Gücü seminerinin düzenlendiği Merinos kültür merkezindeydik.Gerçekten oldukça faydalı bir seminerdi Kosgep,Dünya bankası,Mikro kredi hepsi oradaydı.Bayanlarla görüştüler,destek verdiler.Aslında yapılabilecek çok şey olduğunu orada bir kere daha gördüm,mikro kredi alıp dükkan açanlar,ürün satanlar belki 20den fazla masa vardı,gözleri ışıl ışıldı bayanların.





Bu arada kumaşlarım la ilgili çok güzel paylaşımlar aldım.Bir müşterim dün akşam çocuklarının fotoğraflarını gönderdi,baykuşlu kumaştan almıştı,ama daha kesememiş,çocuklar zinhar yasaklamışlar.(bu arada bu kelimelere bayılıyorum zinhar,lakin,yaklaş ,malum vs.en çok kullandıklarım)Birisi üstünde yuvarlanıyor,diğeri de kapıya asıyormuş.Anne diyor ki nasıl keseyim mümkün değil..En güzeli de ne biliyormusunuz( laf aramızda mutluluktan ağladım) beni peri zannediyorlarmış.

5 yorum:

  1. valla bende keserken epey bir zorlandım ne yalan söyleyeyim :) bu arada sanırım özel kumaşlarınız oyuncak olarak yaptıklarınız bence onlarıda listelemelisiniz ki biz de güzelliklerden mahrum kalmayalaım.... tekrar emeğinize yüreğinize sağlık Zuhal Hanımcım :)

    YanıtlaSil
  2. amanda eserlerini gördükçe nasıl da duygulanırmış benim arkadaşım. mutlu ol, duygulan tabi hakkındır. o kadar emek harcıyorsun. emeklerine sağlık canım. ne mutlu sana. çok almasınlar kumaşlardan, bana da kalsın olur mu? :)
    öptüm seni

    YanıtlaSil
  3. Bence zaten perisin. Bizim hayallerimizi gerçekleştiren bir peri :) Kumaş perisi. İlk fırsatta o özel kumaşlar kamuya açılacak :))

    YanıtlaSil
  4. Bursalı hanımların hayal gücüne, el becerilerine ve cesaretine hayran olmamak elde değil.Yolunuz açık olsun, selamlar...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller hepsi, o yazıyı ben de oluyup koca bir gülümsemeyle ayrılmıştım blogdan:) Çocuklar nasılda sahiplenmişler kesmez kesmeye kıyamaz tabii hal böyle olunca:)

    YanıtlaSil

yorumlarınızı seviyorum