22 Haziran 2012 Cuma

İstanbul tişörtü. Abimize hediye...




Bugün oğlumun doğum günü.Ekin abisine doğum günü hediyesi yapmak istedi.Düşündük düşündük ne boyasak ne çizsek diye.Seneye üniversite sınavı var benim oğlumda istanbul diyor başka bir şey demiyor.Bizde ona istanbul tişörtü hazırlıyalım dedik.Dükkanda ne kadar kumaş boyası varsa ortaya çıkardık.Ben sadece kabaca çizdim Ekin içini boyalarla doldurdu.Çok keyifli bir çalışma oldu .LCW yazan yerede kız kulesi çizdik.Oğlum bayıldı.Hemen giydi.Sizde böyle çalışmalar yaparak eski tişörtleri yeni hale getirebilirsiniz.

7 yorum:

  1. Nice mutlu yaşlar olsun, umarım seneye hayallerine kavuşur.

    tişörtü hazırlayan minicik elleri de öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Ekin Hanım, ne marifetliymiş öyle Zuhal:))
    Oğluna da nice yıllar diliyorum. Umarım seneye isteği gerçekleşir de İstanbul`a gider:)

    YanıtlaSil
  3. Harika.. Gerçekten çok güzel ve çok anlamlı. Sevgi dolu olmuş. Nasıl da mutluluk verici bir dayanışma bu. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Bu ne güzel, ne kadar anlamlı bir hediye olmuş.Küçük hanımı çıkardığı bu güzel çalışmadan dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Cok anlamli, hele ki kücük kiz kardesin ellerinden cikinca! Bravo! Oglunuzun da yolu acik olsun, hersey istedigi, planladigi gib olsun!

    YanıtlaSil
  6. yok yok ben boyamam, getiririm ekin boyasın. bendan daha güzel boyayacağı kesin:))
    oğlunun yeni yaşı kutlu olsun.
    sevgiler zuhal'cim...

    YanıtlaSil
  7. Senin o kadar büyük oğlun mu vardı ?masallah:) yeni yası kutlu olsun,inşallah gonlundeki okula gider.Ekin tatlısının da elleri pek marifetli,ne anlamlı hediye abi cok şanslı:)

    YanıtlaSil

yorumlarınızı seviyorum