21 Mart 2015 Cumartesi

Merhaba Dünyalı Dergi






Bizim küçüklüğümüzde yoktu çocuk dergileri ,tek milliyet çocuk vardı sular seller gibi bir oturuşta bitirir daha sonra da annemin dikiş dergilerine sokardım kafamı.
Varsa da Yenişehir'de yoktu ama masallar basılmış takvimler vardı, sonra Cin Ali sonra Kemalettin Tuğcu kitapları ve bir çok kitaplar..
Sihirli günlerdi bizim çocukluğumuz günün en az 5 - 6 saati sokakta ya da kiremit tepesinde geçirilen, Kıracaksınız o çatıyı diye terlik yerken biz kedileri kovalardık kiremit tepelerinde .
Sonra yıllar geçti evlendik , çocuklar derken istedik bizim çocuklarımızda sihirli zamanlar yaşasınlar diye, ama şehir hayatı salamadık çocuğu bahçeye, kiremitlik diye bir şey yok zaten 5- 6 katlı binaların çatıları var, dergiler dedik , baktık çocuk da hatta biz de en güzel promosyonu veren dergiyi almaya başladık, içinden çıkan  minnacık bir çin malı oyuncağın cazibesiyle,
Dergiler boş , içerik sıfır ama oyuncak çekici :)
Derken bir gün bir mail ulaştı bana Sevgili Yıldıray Bey'den Bir Dolap Bir Kitap 'ın yazarlarından biri  Yıldıray Bey ,Dünyalı Dergiyi Bursa 'da yaşayan blog yazarlarına tanıtmak istediklerini söylediler  , Bursa Kitap Fuarı kapsamında  .
O gün için tüm işlerimi planlayıp kitap fuarında standı buldum , Yıldıray Bey'in seminerini dinledik , çocuk dergilerinin dünü , bugününü konuştuk, aslında Yıldıray Bey öyle güzel anlattı ki pek soracak bir şey bırakmadı bize ve derken Dünyalı Dergi ile tanıştık.Şu kadarını söyleyebilirim ki geçen hafta cumartesi aldığımız dergi ve eğlenceli ekleri ben dahil geçen haftadan beri bizim evde elden ele geziyor.Çok dolu çok eğlenceli harika bir dergi..
Bir sonra ki sayıyı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Şekilde görüldüğü gibi şu anda dergi benim elime geçti , biraz sihirli zamanlara dalış yapıyorum ben müsadenizle :)



Dünyalı Dergi internet sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı seviyorum