14 Aralık 2012 Cuma

HobiZU kumaşları




Sonunda kumaşlarım çıkmaya başladı.Bugün o kadar çok tebrik mesajı aldım ki.Çok teşekkür ederim ama ben sadece gerçekten çok sevdiğim işimi yapıyorum.Tekstil mühendisiyim.Zaten yaptığım işim kumaş tasarımıydı.Biz ona fabrikalarda ARGE diyoruz.Araştırma geliştirme.Saatlerce dokuma tezgahları başında vakit geçirdim.Saatlerce baskı makinalarının önünde renk tutturmaya çalıştım.vs.vs..Kızım doğduktan sonrada araştırmaya başladığım sağlıklı kumaş arayışımı önce kızıma bez bebek yaparak başladım.Şimdi artık metraj kumaşlarda yapmaya başladım.İlk kumaşlarım çıktı devamı gelecek.Bakalım sizde beğenecekmisiniz..Kumaşlarım %100 pamuklu poplin.40 dereceye kadar yıkanabilir.Güvenle alabilirsiniz.
Siparişlerinizi mail adresime gönderebilirsiniz.

12 yorum:

  1. Allahıııımmm ne kadar güzel kumaşlarmış bunlar. Tebrik ederim harikasınız hakikaten :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel desenler.. bol kazançlar olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel kumaşlar. Tebrik ederim Zuhalcim. Yerli malı bu güzel kumaşlara bizi kolayca ulaştırabildiğin için.

    YanıtlaSil
  4. Çokk güzel olmuşlar yabancı sitelerde görüp ağzımızı sulandıranlar gibi umarım devamı gelir bol satışların olur ki bu üretme hevesin hiç bitmesin. Ellerine sağlık ,çok çok çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy bayıldım. Zihnine, emegine saglık. Allah yolunu açık etsin. Keske biraz dikiş bilsem.

    YanıtlaSil
  6. merhaba, kumaşlarınız çok güzel.. fiyat bilgisi alabilir miyim?

    YanıtlaSil
  7. hepsi çok güzeller baykuşu olan benim olsun benim.. :)) ben ondan elbise yapar birde ona nakış deseni hazırlayıp baykuşlu broş yaparım.. .))

    YanıtlaSil
  8. emeğine sağlık canım gerçekten çok çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  9. Harikalar emeginize saglik sayenizde bizde faydalanicaz ne kadar guzel islere imza atmissiniz basarilarinizin devamini diliyorum kumas satislarinin olmasi beni cook mutlu etti tam benlikler bayildiiim kesinlikle irtibata gececegim sizinle bi cooooook istiyorum:-) ayrica bende Bursa'dayim bloguma beklerim bende:-) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Ben de bir tekstil mühendisi olarak çok beğendimm:) son sınıfta gittiğim desen tasarım kursunda döşemelik kumaş tasarımları dersleri almıştım kat kat iplikler pek sarmamıştı. hiç çalışmadım ama baskı daha zevkli diye tahmin ediyorum:)

    YanıtlaSil
  11. tebrik ediyorum ne harika bir haber bu.sizin adınıza çok sevindim ve tabiki dikiş seven hobici bayanlar adınada:)

    YanıtlaSil
  12. bunlar harika gözüküyor tebrikler... bol kazançlar olsun inşallah
    sevgiler

    YanıtlaSil

yorumlarınızı seviyorum