17 Aralık 2011 Cumartesi

Pambeklerim ve ben çok mutlu olduk...

Bugün biz çok mutlu olduk.Çünkü kanserle savaş derneğinin bursa şubesinin yaptığı bir etkinlikte yer almış olduk.Daha sonra çok severek ve merakla takip ettiğim (ne yapmış bu kız gene yaaa diyerek )seminin mutlu eller blogunun yaratıcısı sema ile tanıştım.Çok heyecandım Sema gelince.Bu pambekleri yapan sizsiniz galiba dedi biri bana ben evet  ....dedim şaşkınca.Yazışmıştık kermes var bursa da tanışalım diye ama ben pek ihtimal vermemiştim geleceğine...Çok teşekkür ederim sana Sema.Müthiş bir motivasyon soluksuz konuştuk. konuşacak okadar çok şey varki..10 marifet,bloglar,Banu abla,Figen abla,Tiryaki,fotoğraf  çekimleri,pasaj,emeksensin ve bir çok şey...Sema bekliyorum dükkana ....

6 yorum:

  1. Ne güzel bir heyecandır di mi :D çok güzel düşünülmüş bir etkinlik, sizleri tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum arkadaşım...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir amaçla yola çıkıp güzel de bir gün geçirmişsin. daha ne olsun. ellerine sağlık pambeklerin çok tatlı. Bol satışların olsun.

    YanıtlaSil
  3. Ayyyy utandım ya:) Bu güzel sözlerin için ne yaptım ki, sadece geldim ve tanıştık. Benim için de güzel bir gündü, canlı canlı sanal bir arkadaşla tanışıp mutlu olmak:)
    Dükkanına mutlaka uğrarım. (önceden haber veririm zaten) Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  4. Zuhal senin Pambek`lerden bloğuma koydum.
    Çok hoştu seninle tanışmak:

    http://mutlueller.blogspot.com/2011/12/karn-agrs-mevzusu.html

    YanıtlaSil
  5. 17 aralık cumartesi günü ben de koruparktaydım yine bir bloger arkadaşımla, ama bu etkinlikten haberim yoktu, fazla da gezmemiştim o gün, dolayısıyla göremedim:( başka etkinliklerde görüşmek üzere:))
    pambekler çok şirin. elinize sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil

yorumlarınızı seviyorum