12 Şubat 2010 Cuma

Saten ve Güpürlü Havlu



Bahsetmiştim kermesimiz vardı.Yanlış anlaşılmasın biz kermesi düzenleyen değildik.Masayı kiralıyorsun.Ve satış yapıyorsun.En çok satılan süslenmiş havlular oldu.Satenle güpürü koyacağın yeri kaplıyorsun ve sonra güpürü koyuyorsun.Hepsinin uçlarını içe katlayıp üzerinden dikiyorsun işte bu kadar.İşte bu kadar diyorum ama ben günde enfazla 2 tane yapabildim. İş güç ev çocuklar derken bu kadar oldu.
Yazmak güzelmiş insan rahatlıyor.Ben sayısalcı biri olarak kesinlikle yazmaktan sıkılırdım.Sonra kişisel gelişim kursunda hocam bence yazmayı denemelisin dedi.Gerçekten konuşmaktan daha kolaymış..

3 yorum:

  1. katılıyorum, bende kişisel gelişim seminerlerine katılmıştım, kitaplarını da başucu kitabı olarak kullanıyorum. Özellikle Ahmet Şerif İzgören'in Bu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır kitabını okumadıysan tavsiye ederim bana hala çok yardımı oluyor. Bizimde bir md yardımcımız vardı genç öğretmenlere hep tecrübelerini yazmalarını tavsiye ederdi. Genelde ilk izlemeye alan ben olurum, senin blogunuda daha önce ziyaret etmiştim nasıl gözümden kaçmış acaba, izlemedesin

    YanıtlaSil
  2. Sen yaz, biz okuyalım, paylaşalım:))

    YanıtlaSil
  3. Havlunuz çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bende Bursa'da oturuyorum ama yeni geldiğim için neyi nerde bulacağımı bilmiyorum. Rica etsem havluda kullandığınız güpürleri Bursa'da nerden aldığınızı söyler misiniz?

    YanıtlaSil

yorumlarınızı seviyorum